Fényesség

Ügyfélszolgálat

italux led fuggesztek antilia krom enterior

Ügyfélszolgálatunkon állunk rendelkezésére az alábbi időpontban, munkaidőben H-P, 9:00-17:00 óra között.

Telefonszám: +36 (30) 295-1202

E-mail: info@fenyesseg.hu

Weboldalunkon is küldhet email-t a következő linken található űrlap segítségével: https://fenyesseg.hu/kapcsolat/

Nyilvántartási szám: 24999895
Adószám: 60928012-1-25

Termékeinket megvásárolhatja online boltunkban. Termékeinkről bővebb információt talál az adott termékre kattintva megnyíló oldalon.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

H-P, 9:00-17:00 óra között

Szolgáltató célja, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a Megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. Amennyiben Megrendelőnek mégis valamilyen panasza van a szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát az info@fenyesseg.hu e-mail címen, vagy levél útján is közölheti a lentebb található Ügyfélszolgálati részen megadott postacímre elküldött levelével.

A Vásárló (amennyiben Fogyasztó) panaszának elutasítása esetén a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvényrendelkezéseinek megfelelően Békéltető Testület eljárását kezdeményezheti fogyasztói jogvita rendezése érdekében. Az eljárásra elsősorban a fogyasztó lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti békéltető testület illetékes. Felhívjuk figyelmét, hogy a békéltető testületi eljárás megindításának feltétele, hogy a fogyasztó az érintett vállalkozással közvetlenül megkísérelje a vitás ügy rendezését. A békéltető testület eljárása tehát a fogyasztó kérelmére indul. A békéltetési eljárásról bővebben itt olvashat: www.bekeltet.hu , vagy www.bekeltetes.hu .

Amennyiben a Vásárló a fogyasztói jogvitát online szeretné lefolytatni és rendezni, azt megteheti a http://ec.europa.eu/odr alatt található online vitarendezési platformon keresztül.

A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület elérhetősége.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület

Címe: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.

Telefonszáma: (46) 501-091, 501-870

Fax száma: (46) 501-099

Elnök: Dr. Tulipán Péter

E-mail cím: bekeltetes@bokik.hu

További békéltető testületek elérhetőségét, ezen a linken találja meg

http://www.fogyasztovedelem.kormany.hu/node/8579

preloader