Fényesség

Rólunk

Ezen oldalunkon olvashat pár mondatot vállalkozásunk és webshopunk alapköveiről és szemléletéről.

Keményen dolgozunk annak érdekében, hogy a legjobb minőségű lámpákat és dizájnt biztosítsuk Önnek

Webshopunk megalkotásánál fő szempontunk a minőség és design egyhangú párosítása volt a fő szempont. Összeválogattuk a legjobb minőségű gyártók által kínált lámpákat. Kiválasztásnál figyeltünk arra, hogy olcsóbb kategóriájú lámpák is legyenek a kollekcióba, de a dizájn és a minőség maradjon, így mindenki megtalálja magának megfelelőt.

Cégünkről

Vállalkozásunk 2011-ben indult szőnyeg online forgalmazásával. Folyamatosan bővítettük termékpalettánkat, így mostanra már 5 weboldallal rendelkezünk. Mi nem csak egy weboldalt szerettünk volna létrehozni, hanem egy minőségi szolgáltatást. Így kezdtük el minták és katalógusaink segítségével vevőinknek megkönnyíteni és kiválasztani a megfelelő terméket .

Webáruházunkban többféle módokon választhatja  ki beltéri vagy kültéri lámpáit. Különböző kategória és márka közül vagy enteriőr képek alapján is kiválaszthatja a megfelelő lámpát legyen az szoba, konyha, fürdőszoba vagy kerti helyiség. A kiválasztást megkönnyíti lakberendezőnk, amennyiben küld nekünk fotót az adott helyiségről, ajánlunk hozzá egy megfelelő lámpát.

Amennyiben többféle terméket is tervez lakberendezéséhez legyen az szőnyeg, padlószőnyeg, bútor, falikép nézzen szét többi weboldalunkon is. Itt is rengeteg enteriőr, leírás specifikációt talál az adott termékről.

Most! Nézzen szét lámpáink között!

Lámpáink között megtalálható a beltéri és kültéri, de ezeken belül is különböző kategória közül választhat.

preloader